fbpx

Verpleegster ter dood veroordeeld na vermoorden en koken van arts die haar tot seks dwong om schuld af te lossen

GFC NIEUWS – Een verpleegster die een ‘collega’-arts doodde, in stukken hakte en kookte nadat hij haar had gechanteerd om seks te hebben, is ter dood veroordeeld.

Li Fengping (25) voerde haar wraakactie uit door de arts te vermoorden, een deel van zijn stoffelijk overschot te koken en door te spoelen in het toilet in Yulin, Zuid-China.

Volgens lokale rapporten in China had de verpleegster een seksuele relatie met Luo Yuanjian, het plaatsvervangend hoofd orthopedie van haar ziekenhuis.

Fengping zou naar verluidt door haar gokverslaving een zware schuldenlast hebben bij de dokter, en ze werd gedwongen haar schuldeiser “soms drie keer per week” met seks af te betalen, aldus rapporten.

BEKIJK OOK
Auto slaat over de kop, bestuurster verlaat de plaats en laat vriendin gewond achter

Het bizarre incident vond plaats op 23 maart in het huurhuis van de verpleegster achter het Yulin People’s Hospital, Yulin, in de autonome regio Guangxi Zhuang in Zuid-China.

Volgens de landelijke krant Sohu is ze ter dood veroordeeld wegens moord. Er is geen bevestigde datum waarop het doodvonnis zal worden uitgevoerd, meldt Mirror.

Foto ter illustratie.