fbpx
Verpleegster steelt kredietkaart ‘stervende coronaviruspatiënt’

GFC NIEUWS- Een verpleegster heeft niet alleen de kredietkaart van een ‘stervende coronapatiënt’ gestolen, maar ook gebruikt terwijl de seniorenburger doodziek in het ziekenhuis lag.

Danielle Conti, 43, van de Staten Island University Hospital North in New York, VS, wordt verdacht van diefstal van de kaart van de 70-jarige Anthony Catapano.

De vrouw zou de kaart minimaal twee keer hebben gebruikt voor het betalen van brandstof en het aanschaffen van levensmiddelen in een supermarkt voor een totaalbedrag van US$ 60.

De dochter kwam erachter dat de kaart van haar vader werd gebruikt, terwijl hij in het ziekenhuis lag. Ze schakelde de politie in, omdat ze het vermoeden had dat de kaart was gestolen door iemand van het ziekenhuis daar niemand haar vader mocht bezoeken.

De man stierf acht dagen daarna.

De vrouw is aangeklaagd voor diefstal en is op non-actief. Ze riskeert een gevangenisstraf.

Afhankelijk van het politieonderzoek en het intern onderzoek van het ziekenhuis zal worden bepaald of ze wordt ontslagen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.