fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Verpleegster Diego Maradona geeft toe gelogen te hebben over controleren voordat hij stierf

GFC NIEUWS-29/11/20- Een verpleegster van de onlangs overleden ex- topvoetballer Diego Maradona heeft toegegeven dat ze heeft gelogen dat ze de voetballegende op de ochtend dat hij stierf een check-up had gegeven.

Een team van verpleegsters zorgde voor de voetballegende nadat hij eerder deze maand een operatie had ondergaan voor een bloedstolsel in zijn hersenen, meldt de Mirror.

In een rapport aan hun werkgever, particulier medisch bedrijf Medidom, zei de verpleegster die ‘s nachts dienst had gehad, dat Maradona om 6.30 uur normaal ademde.

OOK INTERESSANT
VHP: reflectie 3 jaar na stembusgang 2020

De verpleegster die het overnam, zei dat ze Maradona om 07.30 uur naar het toilet hoorde gaan, maar zijn kamer niet binnenkwam. Ze beweerde toen dat ze om 9.20 uur probeerde de vitale functies van Maradona te controleren, maar hij weigerde.

Er wordt echter beweerd dat ze hem niet controleerde, maar in plaats daarvan “moest liegen”. Uit postmortale resultaten bleek dat Maradona aan hartfalen had geleden als gevolg van een bloedstolsel, aldus de Mirror.