Verpleegkundig Strategisch Beleid 2020-2025 ’s Lands Hospitaal aangenomen

GFC NIEUWS- Het Verpleegkundig Strategisch Beleid voor 2020-2025 is af en donderdag door verpleegkundig directeur, Suze Holband, gepresenteerd aan de directie en leidinggevenden.
Dit plan behelst het beleid voor de komende 5 jaren dat ervoor moet zorg dragen dat met de nodige investeringen in zowel de werknemers als in werkomstandigheden de kwaliteit in de zorg (als aangeboden product) zodanig verbetert en het rendement daarvan zich vertaalt in een nog grotere marktaandeel in de zorgsector, waardoor niet alleen het bestaansrecht weer eens wordt onderstreept, maar het predicaat ‘Centre of Excellence’ wordt benaderd.
Tussen alle projecten die gelist zijn om uitgevoerd te worden, wordt dat van een Centrum voor Reproductieve Gezondheidszorg, nu nog bekend als het Moeder- en Kindcentrum het meest gekoesterd.
Alle huidige diensten en zorg naar gezinnen toe, zullen uitgebreid worden aangeboden.
Met dit beleid is ’s Lands Hospitaal er klaar voor om het record van meer dan 5.500 bevallingen binnen dit beleidstermijn te verwelkomen.
Met een applaus committeerden de leidinggevenden zich aan dit doel.
Algemeen directeur, Dayasankar Mathoera, die zich kon terugvinden in dit beleidsplan, gaf direct zijn goedkeuring eraan en het groenlicht om er direct mee aan de haal te gaan.

Overige berichten