fbpx

Veroorzaker zware aanrijding na twee weken gepakt

De politie van het ressort Flora heeft maandag de 21-jarige Kris S. aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is ingesloten omdat hij een auto bestuurde, terwijl hij geen rijbewijs bezit. De jeugdige veroorzaakte twee weken terug een aanrijding op de kruising van de Coesewijne- en de Marowijnestraat met een ander voertuig waarbij iemand zwaargewond raakte.

Kris had geen voorrang verleend aan het verkeer over de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding. De 12-jarige mede-inzittende, Fabricio W., liep zwaar lichamelijk letsels op. Hij zat in het voertuig die over de Coesewijnestraat reed.

BEKIJK OOK
GBB finaliseert administratieve procedure perceelruil vuilstortplaats Ornamibo

De jongen werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij verwezen naar de orthopeed.
Fabricio, die met vakantie in Suriname vertoefde, is op zondag 5 augustus weer afgereisd naar Nederland.

Afgelopen maandag werd duidelijk voor de politie dat Kris en niet zijn vrouw achter het stuur van hun auto zat toen de aanrijding plaatsvond. Zijn vrouw wilde de politie doen geloven dat zij achter het stuur zat, omdat zij wel een rijbewijs heeft en Kris niet.