Veroorzaker verkeersongeval ingesloten, mede-inzittende loopt letsel op

GFC NIEUWS-De afdeling Verkeersunit van Regio Midden heeft woensdag de 34-jarige autobestuurder Ashwin J. opgesloten.

Ashwin veroorzaakte afgelopen maandagochtend een verkeersongeval op de kruising van de Tapoe- en de Welgedacht-A weg.

De politie van het ressort Santo Boma constateerde dat Ashwin onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer en dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Er was een mede-inzittende in het voertuig van Ashwin die gewond raakte.

Ashwin verloor net tegenover het politiebureau Santo Boma de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij kwam daarbij tegen een mast van de EBS aan en belandde vervolgens met zijn voertuig in een trens.

Ashwin klaagde van pijn over zijn lichaam en was niet in staat een blaastest te ondergaan. Hij en de mede-inzittende zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Woensdag werden ze ontslagen uit het ziekenhuis. Dezelfde dag werd Ashwin ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Hij is toen in verzekering gesteld voor het besturen van een voertuig onder invloed van alcohol, zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs, waarbij zijn mede-inzittende zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...