fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Veroorzaker dodelijke aanrijding met bromfietser ingesloten

GFC NIEUWS- De autobestuurder die de 58-jarige bromfietser, Iwan Menig, vrijdagavond doodreed, is door de politie ingesloten.
Het slachtoffer werd aangereden op de kruising van de Thurkow- en de Plutostraat. Bij aankomst van de politie vertoonde de bromfietser geen teken van leven meer.
De 27-jarige autobestuurder, Xueli D., heeft volgens de politie verzuimd om voorrang te verlenen aan de bromfietser. Na de aanrijding verliet hij de plaats en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.
De politie wist hem niet lang na de aanrijding aan te houden. Xueli klaagde van pijn over geheel zijn lichaam en verloor het bewustzijn. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij medische behandeling kreeg. Zondagmorgen werd hij voorgeleid en daarna in verzekering gesteld door de politie.
Xueli is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De politie van Geyersvlijt onderzoekt deze zaak.

OOK INTERESSANT
Standbeeld van heidense God ontdekt in historische kerk in Istanbul