fbpx

Veroorzaker dodelijke aanrijding Afobakkaweg spoorloos

GFC NIEUWS- De politie is bezig met de opsporing van de bestuurder van de Toyota Prado die zaterdagmiddag een dodelijke aanrijding veroorzaakte op de Afobakkaweg.

Bij het verkeersongeval zaterdagmiddag kwamen de 29-jarige automobiliste Soenita Ramautarsing en haar dochter Jane Ramautarsing om het leven. Moeder en dochter Ramautarsing zijn ter plaatse overleden. In het voertuig bevonden zich als mede-inzittenden de heer A.B. en mevrouw S.R. Zij zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens een verklaring van F.J. werd hij ter hoogte van mast nummer 14 ingehaald door een Toyota Prado. De bestuurder van de Toyota Prado hield daarbij geen rekening met de tegenligger – in deze de personenauto dat bestuurd werd door Ramautarsing.

Ramautarsing week uit om een aanrijding te voorkomen met het gevolg dat zij op de rijhelft van F.J. terechtkwam en de voertuigen frontaal in botsing kwamen.

De bestuurder van de Toyota Prado, die voorlopig als veroorzaker van de aanrijding wordt aangemerkt, is doorgereden. Hij wordt opgespoord.

De ontzielde lichamen zijn door de politie in beslag genomen.

Overige berichten