Veroorzaker dodelijk verkeersongeval Nickerie opgesloten

De 48-jarige Jatimin K., die vanochtend betrokken was bij een dodelijk verkeersongeval in Nickerie, is in verzekering gesteld. De 16-jarige Samentha Wirjomengolo en de 22-jarige Wonokarijo Adriaan hebben het leven gelaten. Jatimin was onder invloed van alcohol.

De politie van het ressort Waldeck kreeg om 06.00 uur de melding binnen van een verkeersongeval aan de Van Idsingaweg bij de Rotterdamsluis. Het ongeval vond omstreeks 05.00 uur plaats.

Jatimin reed over de Van Idsingaweg en reed richting het Oosten. Ter hoogte van de Rotterdamsluis is er een bocht aan de Van Idsingaweg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder rechtdoor is gereden in plaats van de bocht te beschrijven. Hij botste als gevolg daarvan tegen de betonnen wand op van de Rotterdamsluis en kwam met het voertuig in de Nickerierivier terecht.

Jatimin wist zich te bevrijden uit het voertuig en zwom naar de kant. Met behulp van de brandweer en bewoners werd het voertuig boven water gehaald. De twee slachtoffers die op de achterbank van het voertuig zaten, vertoonden geen teken van leven meer.

De lijken zijn voor obductie in beslag genomen. De afdeling Verkeer van het ressort Nieuw Nickerie onderzoekt deze zaak verder.(GFC)

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...