fbpx
Facebook Pagelike Widget

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei de melding binnen van het Command Center dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh J. en de 50-jarige Sharmiladebie T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken ze door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden en dat de autobestuurder na de aanrijding doorreed.

De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze Armand E. die verklaarde dat hij de auto had gesloopt en de autozittingen verbrand om bewijsmateriaal weg te maken.

Met de politie werd de locatie aangedaan waar hij de gesloopte delen van de auto had verstopt. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…