fbpx
Vermoedelijke veroorzaker zware aanrijding Anamoestraat in de kraag gevat

Het Arrestatie-Team heeft donderdagavond de vermoedelijke doorrijder Regillio M. Aangehouden.

M. wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat. Hij liet het slachtoffer in hulpelose toestand achter.

De politie van Geyersvlijt trof de man bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Vanwege informatie uit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding kwam de politie M. op het spoor. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek.

De verdachte ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd. Ook gaf hij aan dat die persoon inmiddels naar het buitenland is vertrokken.

De auto waarmee de verdachte vermoedelijk betrokkend was bij de aanrijding is achterhaald en in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.