fbpx
Facebook Pagelike Widget

Vermoedelijke inbreker en kettingrover aangehouden

Donovan S. is op dinsdag 21 april aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal door middel van geweldpleging en diefstal door middel van inbraak.

Het afgelopen jaar deed een vrouw aangifte tegen een man die haar gouden halsketting had weggerukt van haar hals. Daarna maakte deze kettingdief zich uit de voeten.

Getuigen van dit misdrijf gingen de dief achterna maar konden hem niet aanhouden. Hun reactie heeft wel ervoor gezorgd dat hij de halsketting weggooide. De halsketting is gevonden en afgegeven aan de benadeelde.

Bij een fotoconfrontatie is Donovan S. zowel door de benadeelde als getuige herkend als de kettingdief.

Op woensdag 14 april keerde een vrouw naar haar woning aan de Licanistraat toen zij een man ter plaatse zag. Bij het zien van de bewoonster rende hij hard weg.

De bewoonster kwam kort daarna tot de ontdekking dat de achterdeur van haar woning was opengebroken en dat uit de woning een bedrag in srd was weggenomen. Een getuige herkende Donovan S. als te zijn de man die bij de woning was.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.