fbpx

Vermoedelijke halskettingdief doodgestoken

GFC NIEUWS- e politie Flora kreeg vrijdagavond tegen tien voor half twaalf een melding binnen van een steekpartij ter hoogte van de kruising van de Watrakanoestraat en de Floralaan.
Ter plaatse trof de politie een man aan met een steekverwonding in zijn borststreek. Hij lag op de grond, bloedde hevig en was niet aanspreekbaar. Naderhand kwam vast te staan dat de man de 26-jarige L.K. is.
De man stierf voordat de ambulance ter plaatse arriveerde. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk van L.K. is door de politie in beslag genomen.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat twee mannen aan het vechten waren en dat L.K. op een gegeven moment de halsketting van de hals van een van de vechtende mannen wegrukte.
De mannen keerden zich tegen L.K. De eigenaar van de halsketting haalde een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij L.K. neerstak. De twee mannen verlieten de plek van het incident voor de komst van de politie.
Niet lang na de steekpartij heeft een van de twee mannen contact gemaakt met de politie. Hij is voor verhoor en voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak.

BEKIJK OOK
Twee medewerkers ministerie Onderwijs opgepakt voor fraude