fbpx
Vermoedelijke drugsdealers aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- De politie van Lelydorp heeft op 1 mei de 35-jarige Fabian I. meer bekend als Muis en de 27-jarige Quincy M. aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende middelen.

De politie van Lelydorp heeft de mannen met ondersteuning van leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) in de Paralelweg staande gehouden. Zij zaten in een voertuig en hadden marihuana, hasj, XTC-pillen en cocaïne bij zich.

Verder heeft de politie in de directe omgeving, waarin Fabian en Quincy zich bevonden, nog meer illegale drugs aangetroffen die op verschillende plekken verborgen waren. Het gaat in deze om zogenaamde verkoophoeveelheden drugs.

Het tweetal is achter slot en grendel gezet door de politie en de drugs en het voertuig zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…