Vermoedelijke dader roofmoord Martin Luther Kingweg gepakt

GFC NIEUWS- De politie heeft vanmorgen een man ingesloten die in verband wordt gebracht met de moord op twee wachters.

De ontzielde lichamen van de twee mannen zijn vanochtend bij een krabben- en fruitverkoopstand langs de Martin Luther Kingweg aangetroffen.

De mannen hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstand. Hun juiste personalia is vooralsnog niet bekend bij de politie.

De politie van Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding van het geval binnen. Een omstander liet de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man die in de Menckendamweg liep, niet ver van de verkoopstand.

Toen de man doorhad dat de politie hem tegemoet reed, rende hij weg en gooide een zak, die hij bij zich had, over een schutting.

De man werd aangehouden en de zak die hij weggooide is gevonden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De man is een oud-bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen.

De politie van Latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

De lijken zijn door de politie in beslag genomen.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws

Overleg op hoog niveau in Lawagebied

GFC NIEUWS- Granman Ipomadi Pelenapin, zijn traditionele leiders en de leiders van de Wayana aan de Franse kant van de Lawarivier hebben besloten dat door…

DSB weer open na goed onderhoud met CBvS

GFC NIEUWS- De directie van De Surinaamsche Bank heeft vanmorgen in een breedvoerig onderhoud met de Governor van De Centrale Bank van Suriname (CBvS) goede…