fbpx
Facebook Pagelike Widget

Vermoedelijke dader roofmoord Martin Luther Kingweg gepakt

GFC NIEUWS- De politie heeft vanmorgen een man ingesloten die in verband wordt gebracht met de moord op twee wachters.

De ontzielde lichamen van de twee mannen zijn vanochtend bij een krabben- en fruitverkoopstand langs de Martin Luther Kingweg aangetroffen.

De mannen hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstand. Hun juiste personalia is vooralsnog niet bekend bij de politie.

De politie van Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding van het geval binnen. Een omstander liet de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man die in de Menckendamweg liep, niet ver van de verkoopstand.

Toen de man doorhad dat de politie hem tegemoet reed, rende hij weg en gooide een zak, die hij bij zich had, over een schutting.

De man werd aangehouden en de zak die hij weggooide is gevonden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De man is een oud-bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen.

De politie van Latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

De lijken zijn door de politie in beslag genomen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…