Vermiste tiener (17) duikt na twee jaar plotseling op

Twee jaar lang hoorde de moeder van de Amerikaanse Aubrey Jayce Carroll uit Georgia niets van haar zoon die op 15-jarige leeftijd spoorloos verdween. De tienerjongen bezocht na schooltijd een vriend, maar keerde die dag niet terug naar huis. Zijn moeder gaf hem op als vermist en maakte zich doodongerust over haar zoon. Twee jaar later duikt de jongeman op alsof er nooit iets is gebeurd.

De politie probeerde de vermiste Aubrey Jayce Carroll twee jaar lang te vinden, maar tevergeefs. De tiener leek van de aardbol verdwenen. Tot speurders op 10 april een Facebook-account vinden die door Aubrey werd aangemaakt onder een valse naam. Hoewel de jongen al twee jaar vermist was, besliste de politie niet onmiddellijk in te grijpen. Aubrey was verschillende keren in aanraking gekomen met de arm der wet onder zijn valse naam. De politie wilde wachten tot hij opnieuw in de fout ging, zodat ze hem konden arresteren.

Een familielid van de jongen kon echter niet wachten tot de politie hem zou opsporen, dus stuurde ze Aubrey een bericht via Facebook waarin ze hem smeekte contact op te nemen met zijn moeder. Afgelopen maandag was het zover. Aubrey belde zijn moeder op en vertelde haar dat hij klaar was om naar huis te komen.

Hij vertelde dat hij op zijn eentje vertrokken is, niet ontvoerd, gekwetst, misbruikt, uitgebuit of in enige andere hoedanigheid geschaad is geweest. De jongeman zou de afgelopen jaren doorgebracht hebben bij een groep die er volgens de politie uitzag als “mensen uit de tijd van het Woodstock festival”, oftewel hippies.

Overige berichten