Vermeende ex van Trump gearresteerd voor strippen in stripclub

Een van de nachtmerries van Donald Trump is donderdagochtend aangehouden in een club in Columbus City (Ohio).

Pornoactrice en stripper Stormy Daniels, die weigert haar mond te houden over haar beweerde intieme verhouding met Trump, werd in de stripclub op heterdaad betrapt op een striptease.

Onderdeel van haar act is dat zij haar toeschouwers probeert op te winden door hen intiem aan te raken. Enkele van de personen die zij over de borsten en billen aaide, waren echter undercover agenten.

Meppen

Volgens een wet die in 2007 in de staat Ohio werd aangenomen, mag “een werknemer die regelmatig naakt of halfnaakt werkt in een seksueel gericht bedrijf”, klanten (behalve familieleden) niet aanraken.

Dat deed Stormy wel. De politie meldde dat Daniels bezoekers “met haar blote borsten in het gezicht mepte” en dat zij de borsten van vrouwelijke bezoekers liefkoosde.

Toen agenten haar benaderden, hield zij naar verluidt het gezicht van een vrouwelijke agent tussen haar borsten en streelde ze de borsten en billen van een andere agente.

Wanhoopsdaad

Het liep uiteindelijk met een sisser af. “Ik heb vastgesteld dat de misdrijven niet zijn gepleegd, gebaseerd op het feit dat mevrouw Clifford niet regelmatig optreedt in deze vestiging zoals vereist door de wet,” zei Attorney Zach Klein, advocaat van de stad Columbus City, in een verklaring na het bekijken van de zaak.

De klacht tegen Daniels werd ingetrokken en zij is weer vrij vrouw.

Michael Avenatti, advocaat van Daniels, noemt de arrestatie “een politiek gemotiveerde setup” en een “wanhoopsdaad”.

Foto: Stormy Daniels website