fbpx
Verloting auto NDP Commewijne tot nader order uitgesteld

GFC NIEUWS- Zoals bekend stond de trekking van de autoloterij van NDP Commewijne gepland voor 26 mei, een dag na de algemene, vrije en geheime verkiezingen.

Jongeren van dat district werden opgeroepen om massaal naar de stembus te gaan. Op de dag van de verkiezingen kregen jongeren die zich lieten registreren een lot.

De organisatie stond onder leiding van assembleelid Rajiv Ramsahai, die kandidaat was van de NDP in Commewijne.

De trekking kon op 26 mei niet doorgaan, omdat de organisatie de loterijboekjes van Bakkie en Alliance niet op tijd had ontvangen, “vanwege de afstand waarmee wij weinig rekening gehouden hadden,” werd aangehaald.

De trekking is afgelopen week voor een tweede keer uitgesteld, vanwege de toename van het aantal Covid-19-gevallen.

“Vanwege de toename van het aantal Covid-19-gevallen zijn wij genoodzaakt om de geplande trekking wederom uit te stelen. De coördinatoren van Commewijne zullen wederom in samenspraak met Nationaal Loterij een geschikte datum hiervoor uitkiezen. De trekking wordt uitgesteld tot nader order. Wij verzoeken u wederom nog een beetje geduld te betrachten en vooral uw lot goed te bewaren”, aldus de organisatie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.