fbpx
Verkopers Openbare Markt Lelydorp togen naar residentie president Santokhi

GFC NIEUWS- Enkele verkopers van de Openbare Markt Lelydorp zijn vandaag getogen naar de residentie van president Chandrikapersad Santokhi.

De standhouders kunnen zich niet terugvinden in de maatregelen die zijn getroffen door districtscommissaris (dc) Shafiek Goelaman.

Vanwege de explosieve toename van Covid-19-gevalen heeft de dc afgelopen weekend besloten dat de Openbare Markten Lelydorp en Domburg tot nader order gesloten zijn. Er wordt sinds zondag gepilot met drive-thru-markten op desbetreffende locaties.

De dc heeft inmiddels gesproken met een aantal venters en hun aangegeven dat de markt gewoon open zal blijven. Echter elke dag voor een andere groep van 08.00 – 13.00 uur. Na twee weken zullen ze samen evalueren om te kijken of ze ermee doorgaan en wat ze kunnen verbeteren.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.