Verkiezingsresultaten mei 2020 onderwerp KennisKring-discussie

GFC NIEUWSREDACTIE- Op Keti Koti-dag, de dag der bevrijding op 1 juli heeft KennisKring de eer een boek te mogen launchen: De dynamiek in de politiek deel 4, de verkiezingsresultaten van 25 mei 2020.

Hardeo Ramadhin, oud-DC, geograaf, politiek analist en publicist heeft alle landelijke cijfers een jaar lang gezocht, verwerkt en met analyses en foto’s in een 203 pagina’s tellend boek neergepend.

Recent is de Kieswet in de DNA besproken en is de wil van grote delen van de samenleving die te wijzigen. Er zijn diverse werkgroepen de afgelopen jaren aan het werk geweest en hebben ook anderen hun visie hierop gegeven. Zo waren partij combinaties vooraf niet mogelijk. Heeft dat tot andere resultaten geleid?

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 8-jarige jongen schiet oom per ongeluk neer tijdens jagen op eekhoorns

De schrijver zal ook een terugblik plegen op de deze verkiezingen waarna professor Marten Schalkwijk, socioloog en politiek analist, en professor Jack Menke, hoogleraar onderzoeks-methodologie hun blik zullen werpen.

De schrijver heeft sinds 2004 twaalf publicaties op zijn naam over familiebiografie, de districten Nickerie en Commewijne en drie over de verkiezingsresultaten van 2010 en 2015.

Deel 4 kan alvast besteld worden via telefoon 8654450.

Deze presentatie en discussie wordt live via ABC TV kanaal 4.2 uitgezonden en via Facebook en Youtube Live stream https://www.youtube.com/c/RCFAAccountants.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten