fbpx
Verkiezingscd “ Chan YesS U Can!” is uit

De Tunes commissie van de Vooruitstrevende Hervormings-Partij heeft op zaterdag 21 maart de cd “ Chan YesS U Can ! &  more” aangeboden aan de partijvoorman, Chan Santokhi.

De artiest Baas Cruden , die het lied componeerde en uitvoerde waaraan de cd haar titel ontleent, overhandigde een gesigneerde schijf aan de Santokhi.
Bij deze gelegenheid zei de VHP-leider dat hij ook op een luisterrijke en muzikale wijze de verkiezingsstrijd zal ingaan om de overwinning te behalen.

Op de cd zitten er nog composities van diverse artiesten van Suriname, zoals Ruben Jitan, Mahender Rampersad, Suraj Sahadew-Lall, Radjen Orie, Sergio, Bholasingh en Jennifer Tordjo die spontaan hun bijdrage hebben geleverd om zo samen met de VHP een sfeervolle gang naar de stembus te maken op 25 mei 2015.

De VHP Tunes commissie hoopt dat er goed gebruik wordt gemaakt van de cd die aangevraagd kan worden bij het secretariaat van de VHP door mediahuizen, radiopresentatoren en kernleden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.