Verkiezingen en de ruwe diamant Bouterse

Een voorspelling van de Surinaamse verkiezingsuitslag 25 mei 2015 aanstaande:

De ruwe diamant en paarse reus President Desiré Delano Bouterse, voorzitter van de grootste politieke partij de NDP, wint overtuigend met een verkiezingsuitslag van minimaal 31 parlementszetels.

God Bless Suriname!

President Bouterse is een hoog kaliber van een zuiver ruwe diamant die nog verder loepzuiver geslepen moet dan wel kan worden.

De ruwe DDB diamant is van onschatbare waarde.

Er is nog een extra 5 jaar voor nodig om ‘s werelds grootste & duurste speciale ruwe DDB diamant loepzuiver te slijpen.

En de waarde van een loepzuivere Desire Delano Bouterse diamant kan geijkt en vergeleken worden met de top tien ‘s werelds grootste diamanten, zie link:
http://plazilla.com/page/4295051311/de-top-10-van-grootste-diamanten-ter-wereld

Met de verkiezingswinst en bij het wederom verkrijgen van het regeermandaat van de NDP zal de paarse reus NDP met Gods wil dit maal een minimaal aan 31 parlementaire zetels bij de aankomende verkiezingen van 25 mei 2015 behalen.

De loepzuivere DDB diamant komt na de verkiezingswinst van minimaal 31 parlement zetels op 25 mei 2015 de hele Surinaamse natie ten goede met voorspoed, veiligheid, toekomst en zekerheid voor Switi Sranan.

Kies je voor, of stem je op (NDP) Bouterse, dan kies je voor en stem je op de toekomst en voorspoed van Suriname en de Surinamers! Sranan sa wini!

Roy Frits Lansdorf

Overige berichten