fbpx

Verkeersslachtoffer haalt het niet

De 17-jarige Mitchill Doom, die samen met zijn 13-jarige vriend Sahil Sewnandan betrokken was bij een zware aanrijding op 7 december in het ressort Houttuin, is vandaag overleden op de Intensive Care (IC) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

De ouders van beide jeugdigen benaderden na het ongeluk Stichting 1 voor 12 om te helpen met de financiële kosten.

De voorzitter van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale, had aan beide families de garantie gegeven om te helpen bij het afbetalen van de medische kosten. Terwijl Sewnandan vijf dagen na het gebeuren, overgeplaatst werd van de IC naar de Kinderafdeling, moest Doom jammerlijk nog op de IC blijven.

De bedroefde Vismale die nog hoop had dat de jongen zou herstellen, zegt dat hij de familie Doom zal blijven ondersteunen. Stichting 1 voor 12 zal opzoek gaan naar financiële middelen om de uitvaart van Doom te helpen bekostigen.

Vismale vindt het erg dat er geen pot is, vanwaaruit zij meteen steun kan bieden aan families in nood. Het is soms moeilijk om donaties binnen te krijgen. “De stichting is steeds bezig met mensen in noodlijdende situaties. Alles wat we binnen krijgen, vloeit terug naar de gemeenschap”, aldus Vismale.(GFC)

OOK INTERESSANT
Ruben del Prado brengt muzikale ode aan Renate Wouden