fbpx
Verkeerscrimineel jaagt bromfietser de dood in

GFC NIEUWS- De 54-jarige bromfietser Mahinderpersad Thakoerdat is op 25 februari na een aanrijding overleden.

De aanrijding vond plaats op de Fredericiweg te Nieuw-Nickerie.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobestuurder A.R. onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer. Zijn rijbewijs was eerder ingevorderd door de politie vanwege verkeersmisdrijven waarvoor hij veroordeeld was.

Als bijkomende straf kreeg A.R. ontzegging van de rijbevoegdheid voor maximaal 18 maanden. Deze bijkomende straf is nog niet verstreken.

Het komt erop neer dat A.R. een auto bestuurde zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Deze verkeerscrimineel is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.