fbpx

Verjongingsexpert legt uit waarom vrouwen en mannen er mooier uitzien met speciale dag- en nachtcrème

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om de hoogste kwaliteit dag- en nachtcrème te gebruiken die zorgt voor een jongere, mooiere en gezondere gezichtshuid.

Een aantrekkelijk uiterlijk schijnt steeds belangrijker te worden voor zowel vrouwen en mannen.

GFC Lifestyleredactie vroeg aan één van ’s werelds beste verjongingsexperts, de Europeaan Jonathan Clarke, wat de reden is dat zoveel personen overstappen op het dagelijks insmeren van THERA NATURA+ crème.

De Duitse dag- en nachtcrèmeformule is ontwikkeld door topexperts en wint steeds meer aan populariteit.

jonathan clarke

De Europese topverjongingsexpert Jonathan Clarke zegt dat de speciale combinatie vruchtenpolyfenolen, vitaminen en mineralen in THERA NATURA+ crème zorgen voor een mooiere en gezonde huid.

Jonathan Clarke legt uit dat de talrijke mooie resultaten die met THERA NATURA+ crème worden behaald komen door onder anderen de unieke combinatie vruchtenpolyfenolen, vitaminen en mineralen in deze unieke crème.

De vruchtenpolyfenolen in THERA NATURA+ bezitten volgens de topexpert verzorgende, ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidproblemen.

Maar een ander belangrijk voordeel is dat THERA NATURA+ bij dagelijks gebruik ook op natuurlijke wijze ondersteunt bij het collageenproductieproces“, stelt de topverjongingsexpert.

Collageen dient als één van de belangrijkste bouwstenen voor de huid en zorgt ervoor dat die niet of minder snel verslapt. Het verbetert de elasticiteit, stevigheid, doorbloeding en hydratatie van de huid en zorgt bovendien voor huidherstel en het reduceren en voorkomen van littekens.

Een ervaren Europees gediplomeerde beautician die verbonden is aan Constantin zegt aan GFC dat de hypoallergene crème ideaal is voor alle huidtypen.

“Een ieder die zijn of haar huid er zo mooi mogelijk wil laten uitzien kan deze effectieve Duitse huidformule dagelijks insmeren”, aldus haar uitleg.

OOK INTERESSANT
5 minuten met een dame kost je 10 jaar celstraf en ruïnering van je imago