fbpx
Facebook Pagelike Widget

Verjaardag in Noord- Paramaribo ondanks corona uitbundig gevierd met tientallen gasten

GFC NIEUWS- Ondanks de vele waarschuwingen van de Surinaamse en internationale autoriteiten om voorlopig met zo min mogelijk andere mensen in contact te komen, zijn er nog personen die zonder enige schaamte uitbundig met z’n allen dicht op elkaar feestvieren.

Zaterdagavond werd de verjaardag van een jongeman, een 20- plusser, uitbundig gevierd in het noorden van Paramaribo. Kritische buren van de jarige vertellen aan GFC Nieuws dat er tientallen gasten aanwezig waren en er voor zover bekend geen twee (2) meter afstand van elkaar werd gehouden.

“Ik begrijp heel goed dat het leuk is om een verjaardag te vieren. Jammer dat wij nu een probleem hiervan moeten maken. Maar het is niet anders. We leven in een zeer moeilijke tijd waarbij de Volksgezondheid op de eerste plaats moet staan. En feesten met z’n allen dichtbij elkaar kan voorlopig jammer genoeg niet meer. Hoe vervelend dat ook is”, stelt een buurvrouw.

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…