fbpx
Facebook Pagelike Widget

Vergeefse pogingen Bouterse om samenwerking met Palu te redden

“Jammer dat we niet met Palu konden samenwerken”, zei NDP-voorzitter Desi Bouterse dinsdagavond in Ocer. De NDP was in een bijzondere vergadering bijeen om de DNA-kandidaten te presenteren aan het Centraal Politiek Orgaan.

Bouterse prees de bijdrage die minister van Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen(NH) heeft geleverd. Ook de bijdrage van Palu- parlementariër Henk Ramnandalal moet niet vergeten worden.

Bouterse onthulde dat er 5 vergaderingen zijn gehouden met de leiding van Palu, omdat de NDP de noodzaak voor een samenwerking wel inzag. De gesprekken hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Bouterse zegt dat hij zelf gepoogd heeft om de zaak te redden. Hij was zelf aanwezig bij vier van de gesprekken. Niets mocht baten, ondanks de partij bereid was een zeer respectabele plaats in Paramaribo af te staan aan Palu.

Een samenwerking na 25 mei 2015 is niet uitgesloten.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.