fbpx

‘Verdrietige’ man dumpt vriendin toen hij erachter kwam dat ze geboren was als man

GFC NIEUWS-Een man zegt dat zijn hart ‘in tweeën brak’ toen hij erachter kwam dat zijn vriendin, waarmee hij een relatie heeft van negen maanden, eigenlijk geboren was als man.

Alex (20) uit Sydney, Australië, raakte verliefd op de 25-jarige vrouw en het koppel begon een intieme relatie.

Maar drie weken terug, kreeg hij de schrik van zijn leven, nadat een gezamenlijke vriend aangaf dat zijn vriendin een groot geheim voor hem verbergt.

Tijdens een avondje stappen, vertelde de vriend die dronken was aan Alex, dat zijn vriendin een geslachtsverandering onderging toen ze 18 was.

Alhoewel Alex hem niet geloofde, maar zeer geschokt was, ging hij op onderzoek uit en ontdekte haar oestrogeentabletten.

In gesprek met presentatoren tijdens een live radioprogramma zei Alex: “Alles ging zo goed; alles was perfect, althans dat dacht ik.”

“Toen ik erachter kwam, wist ik niet wat te geloven.”

BEKIJK OOK
Sluizen en pompgemalen centraal in Japanse ondersteuning tegen wateroverlast

“Ik ging daarom op onderzoek uit en vond haar oestrogeenpillen. Ik confronteerde haar ermee. Ik voelde me koud, ik was kwaad, zoveel emoties kwamen op.”

Alex beweert dat hij niet voor haar zou hebben gekozen als hij wist dat ze een transgender was.

Hij voegde eraan toe: “Ik voelde niets anders tijdens seks. Het voelde aan als normale seks. Toen ik haar ermee confronteerde, bleef ze huilen en zei niets.”

“In een relatie is vertrouwen belangrijk. Vanaf het begin had zij het aan mij moeten vertellen.”

Alex heeft intussen het contact met de familie van de vrouw en de gezamenlijke vriend die het geheim aan hem vertelde, verbroken.

Hij zegt: “Ik voel me verraden. Voor mij is dat een grote leugen. ‘Je bent een groot nep ding’ en houdt dat vanaf het begin geheim!”