fbpx
‘Verdrietige’ man dumpt vriendin toen hij erachter kwam dat ze geboren was als man

GFC NIEUWS-Een man zegt dat zijn hart ‘in tweeën brak’ toen hij erachter kwam dat zijn vriendin, waarmee hij een relatie heeft van negen maanden, eigenlijk geboren was als man.

Alex (20) uit Sydney, Australië, raakte verliefd op de 25-jarige vrouw en het koppel begon een intieme relatie.

Maar drie weken terug, kreeg hij de schrik van zijn leven, nadat een gezamenlijke vriend aangaf dat zijn vriendin een groot geheim voor hem verbergt.

Tijdens een avondje stappen, vertelde de vriend die dronken was aan Alex, dat zijn vriendin een geslachtsverandering onderging toen ze 18 was.

Alhoewel Alex hem niet geloofde, maar zeer geschokt was, ging hij op onderzoek uit en ontdekte haar oestrogeentabletten.

In gesprek met presentatoren tijdens een live radioprogramma zei Alex: “Alles ging zo goed; alles was perfect, althans dat dacht ik.”

“Toen ik erachter kwam, wist ik niet wat te geloven.”

“Ik ging daarom op onderzoek uit en vond haar oestrogeenpillen. Ik confronteerde haar ermee. Ik voelde me koud, ik was kwaad, zoveel emoties kwamen op.”

Alex beweert dat hij niet voor haar zou hebben gekozen als hij wist dat ze een transgender was.

Hij voegde eraan toe: “Ik voelde niets anders tijdens seks. Het voelde aan als normale seks. Toen ik haar ermee confronteerde, bleef ze huilen en zei niets.”

“In een relatie is vertrouwen belangrijk. Vanaf het begin had zij het aan mij moeten vertellen.”

Alex heeft intussen het contact met de familie van de vrouw en de gezamenlijke vriend die het geheim aan hem vertelde, verbroken.

Hij zegt: “Ik voel me verraden. Voor mij is dat een grote leugen. ‘Je bent een groot nep ding’ en houdt dat vanaf het begin geheim!”

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…