fbpx
Verdrietige dochter mag moeder op sterfbed niet bezoeken na ongeoorloofde knuffel

GFC NIEUWS- Het werd een verdrietige dochter verboden om haar moeder zonder toezicht op haar sterfbed te bezoeken, nadat ze haar in haar verzorgingstehuis een “ongeoorloofde” knuffel had gegeven.

Lorna Hammond(46) haastte zich om bij haar stervende moeder Penny Simson te zijn in het verzorgingstehuis Sovereign House in Coventry (VK), nadat ze te horen kreeg dat haar toestand was verslechterd, meldt thesun.  

Maar het personeel schopte Lorna eruit nadat ze haar betrapten op het knuffelen van Penny(74) die Parkinson heeft. Ze vertelden haar dat tijdens het bezoek, aanraken verboden was vanwege de coronamaatregelen.  

De vrouw kreeg te horen dat ze het tehuis onmiddellijk moest verlaten.  In een later stadium werd aan haar doorgegeven dat haar moeder was overleden.

“Ik ben er kapot van dat ik niet bij haar ben geweest vlak voordat ze stierf.  We waren te laat om bij haar te zijn. Covid nam mijn rechten weg om bij mijn stervende moeder te zijn”, zegt ze aan de media.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.