fbpx

Verdrietig 18- jarig meisje met geringe borstgroei krijgt eindelijk hulp voor borstvergroting

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 18- jarig meisje dat erg verdrietig is omdat haar borsten niet goed tot ontwikkeling zijn gekomen heeft hulp gevonden om een borstvergroting te kunnen betalen.

De tiener die woont in Suriname komt uit een eenoudergezin dat het in financieel opzicht helemaal niet breed heeft.

De GFC Lifestyleredactie in Den Haag verneemt van een familielid dat het meisje sinds jaren ook in de avonduren werkt om geld bijeen te sprokkelen voor de cosmetische ingreep die ze in Nederland wil laten uitvoeren.

Maar haar inkomsten zijn dermate laag, dat ze nog een flink aantal jaren zou moeten sparen om het streefbedrag te bereiken.

Naar verluidt kost de operatie ongeveer 3700 euro en moeten bovendien de ticket- en verblijfkosten worden betaald.

De moeder van de bedroefde jongedame heeft daarom een verzoek gericht aan de Geor Hering Foundation om haar financieel te helpen en bovendien begeleiden in Nederland.

De aanvraag is gehonoreerd en zal de Geor Hering Foundation de kosten op zich nemen.

De Internationale Foundation heeft een bevriende chirurg in Nederland die gespecialiseerd is in reconstructieve borstoperaties, borstverkleiningen en borstvergrotingen gevraagd de operatie uit te voeren tegen een sterk gereduceerd tarief.

Een medewerker van de Foundation laat aan GFC Lifestyle weten dat er echter vooraf adviezen zullen worden gevraagd aan een gespecialiseerde Duitse endocrinoloog en de Europese topexpert Jonathan Clarke  uit Den Haag.

BEKIJK OOK
Jongens moeten als doel hebben miljonair te zijn op hun 30e

De Geor Hering Foundation wil eerst nagaan of de tiener niet middels het verbeteren van haar hormoonhuishouding en leef- en voedingsstijl haar borstgroei positief kan beïnvloeden en een cosmetische operatie dan niet per se meer nodig is.

Jonathan Clarke die ook de belangrijkste adviseur is van Constantin heeft alvast aangegeven dat het verstandiger is dat het meisje nog een paar jaar wacht met een eventuele operatie.

Volgens de topexpert kunnen borsten van vrouwen ook na het 18e jaar verder groeien.

“Niet alleen genetische factoren bepalen hoe groot de borsten van een vrouw worden. Ook het lichaamsgewicht, de oestrogeenspiegel, de levensstijl, de juiste voeding en de leeftijd spelen een rol”.

“Er zijn vrouwen met veel te kleine borsten die zonder operaties en met natuurlijke stappenplannen aanvaardbare resultaten hebben bereikt”, aldus Jonathan Clarke.

Hij benadrukt dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bij de meeste vrouwen hun borstomvanggroei pas stopt nadat ze de leeftijd van 23 tot 24 jaar oud hebben bereikt.

De Geor Hering Foundation heeft in 2018 ook een toen 22- jarige Surinaamse vrouw die jaren kampte met een ernstig cosmetisch borstprobleem geholpen.

Bij die dame kwam maar 1 borst van haar sterk tot ontwikkeling, de andere borst vertoonde echter helemaal geen groei. Die dame is toen met succes geopereerd.

GFC berichtte ook hierover.

Foto artikel ter illustratie.