Verdachten van bromfietsdiefstal verzetten zich hevig bij aanhouding

De 28-jarige Gordon D. en de 27-jarige Fabian P. zijn zaterdagochtend door een surveillerende eenheid van de politie van het bureau Flora aangehouden op de hoek van de Likania- en de Loksistraat op het Floraproject.

Tijdens het surveilleren zagen de politieambtenaren een bromfiets op de rijbaan van eerdergenoemde kruising. Twee mannen, Gorden D. en Fabian P., stonden in de directe omgeving van de bromfiets.

Zij werden gesommeerd om het voertuig van de weg te verwijderen, hetgeen geweigerd werd. De twee heren hadden de bescheiden van de bromfiets niet bij zich. De pro -commandant besloot de mannen aan te houden ter voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie omdat hij het vermoeden had dat het voertuig van misdrijf afkomstig was.

D. en P. weigerden mee te gaan en verzetten zich hevig tegen hun aanhouding. Ondanks hun hevig verzet zijn zij toch aangehouden en overgebracht naar het bureau, zegt de PR van het KPS. Deze verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld en de bromfiets is in beslag genomen.

Overige berichten