fbpx
Roofverdachte neergeschoten en opgesloten

GFC NIEUWS- Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden samen met collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben dinsdag de 33-jarige Arthur A. meer bekend als “Trio” aangehouden in de Livornoweg.

“Trio” wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging, meermalen gepleegd in de maand februari van dit jaar.

Na aanhouding en opsluiting van zijn kompaan Romario M. alias “Alkaline” kwam “Trio” in beeld en was sindsdien voortvluchtig.

Na uitgewerkte informatie kon de politie de man aanhouden. De politie was daarbij genoodzaakt om vuurwapengeweld tegen hem te gebruiken. De verdachte werd daarbij in zijn linker bovenbeen en linker onderarm geraakt.

Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

 

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…