fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Verdachte die politieman 2,5 jaar geleden beroofde en doodstak, gepakt

GFC NIEUWS- Een speciaal ingestelde unit van het Korps Politie Suriname heeft met assistentie van het Arrestatie Team (AT), door goed speurwerk, de 20-jarige moordverdachte J.L. op 24 december aangehouden.
De verdachte had een groot kruisboog wapen en een gasbuk bij zich die in beslag zijn genomen.
J.L. wordt ervan verdacht in de maand mei 2018 de politieman Premcharan Ravikan te hebben beroofd en vermoord. Deze politieman was op 12 mei van dat jaar als vermist opgegeven.
Het ontzielde lichaam van de politieambtenaar werd op 13 mei 2018 op het scholencomplex van de Passiebloemstraat aangetroffen. Het lichaam vertoonde een aantal steken die vermoedelijk met een scherp voorwerp waren toegebracht. Van het slachtoffer waren onder andere weggenomen het vuistvuurwapen, geld en een zaktelefoon.
De verdachte J.L. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de moord c.q. doodslag of een poging daartoe. Hij verklaart dat een andere man, die bij hem niet bekend is, de daad zou hebben gepleegd.
Uit de administratie is gebleken dat J.L. zich in januari 2020 schuldig heeft gemaakt aan zware mishandeling van een minderjarige, waarvoor hij veroordeeld werd.
L.J. is in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
Suriname participeert aan Caribbean Culture Day 2023 in Beijing