fbpx
Verdachte die betalingen verricht met valse euro‘s en SRD’s aangehouden

GFC NIEUWS- Wetsdienaren van de recherche van regio Midden hebben op 11 november de verdachte Orveo B. aangehouden voor oplichting.

Enkele straatventers uit Paramaribo, Wanica en Para deden aangifte tegen een man die de afgelopen periode betalingen deed met valse biljetten. Na een ingesteld onderzoek en aan de hand van de beschrijving van de verdachte kwam Orveo in beeld. Hij zag kans de benadeelden met valse biljetten van US$100, SRD 100 en euro 20 te betalen.

De verdachte werd op 11 november door de recherche van regio Midden opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Hij is in verzekering gesteld. Eventuele benadeelden kunnen alsnog aangifte doen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.