fbpx

Veldbezoek Chotkan aan Mottonshoop project

GFC NIEUWS- Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C) heeft tijdens een veldbezoek op 10 oktober in het Mottonshoop project, Kwatta samen gekeken naar de problemen waarmee de bewoners van dit project te kampen hebben.

Verstopte duikers, open putten en slechte wegen zijn een deel van de problemen waarmee de buurtbewoners te kampen hebben.

“Ik wil samen met u werken naar structurele oplossingen. Uw rol als burger is erg belangrijk bij het uitvoeren van projecten. Het ministerie en de regering kunnen zoveel projecten uitvoeren, maar het is belangrijk dat u als buurtbewoners uw medewerking geeft om deze te laten slagen of succesvol te maken”, aldus Chotkan.

OOK INTERESSANT
Actiepunten Platform Rijstsector in uitvoering

De bewindsman gaf verder aan dat het een plicht van de overheid is om te werken aan de basis van alle randvoorwaarden. Het gaat hierbij om een goede infrastructuur waaraan een ieder voordelen heeft.

Het gaat dan om mensen die in een nette straten wonen, kinderen die naar school moeten maar ook de ondernemers die hun diensten en of producten willen leveren

Intussen heeft minister Chotkan al de opdracht gegeven aan de verantwoordelijke van het ministerie om alles in kaart te brengen en indien mogelijk problemen direct op te lossen.