fbpx

Veiligheidsmedewerker JAP Luchthaven opgesloten voor mishandeling

De politie van het ressort Zanderij heeft op dinsdag 18 december de 41-jarige Randy B., de 40-jarige Eric H. en Marcel S. (50) op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht zich op die bewuste dag schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling.

Een slachtoffer deed aangifte tegen hen op het politiebureau en verklaarde dat hij op diezelfde dag op de luchthaven was om zijn vrouw op te halen. Aangezien hij zijn vrouw na lange tijd weer zou zien, had hij niet door dat hij in zijn enthousiasme buiten het lint stond.

De man werd door de bewaker Randy op brute wijze aangesproken. De aangever wees de bewaker op zijn verkeerde manier van communiceren. De bewaker Randy gaf hem zonder meer een ferme klap in het gelaat, waardoor er een worsteling ontstond.

OOK INTERESSANT
Operatie ‘Gran Mati’ officieel afgesloten met overhandiging brillen

Een andere bewaker kwam erbij en in plaats van de zaak te sussen, bracht die hem ook slagen toe.

Een derde bewaker schoot zijn twee collega’s te hulp en greep de aangever om zijn middel vast, waardoor deze niet kon bewegen. Randy kreeg hierdoor de gelegenheid om de aangever een slag op zijn hoofd toe te brengen met een voorwerp.

Het slachtoffer liep een barstverwonding op zijn hoofd op en moest medisch worden behandeld. Aangezien er door de behandelende arts een scheur in zijn trommelvlies is geconstateerd, is hij voor verdere medische behandeling verwezen naar de specialist.

Randy is in verzekering gesteld, terwijl Eric en Marcel na een ernstige waarschuwing zijn heengezonden.(GFC)