fbpx

Vegetarian Food Festival dit weekend op SHT-terrein

De Stichting Eat Yourself Healthy organiseert dit jaar de 6e editie van het Vegetarian Food Festival. Dit evenement heeft als voornaamste doelstelling vegetariërs in Suriname zichtbaar te maken, de samenleving bewust te maken van de voordelen van een vegetarische leefstijl en plantaardige voeding te promoten.

Standhouders krijgen op dit Festival een “podium” om te tonen wat hun restaurant, catering, bedrijf of organisatie aan vegetarische voeding c.q. producten te bieden heeft. Hierin is ook begrepen veilig geteelde groente en fruit.

Bezoekers van dit Festival zullen genieten van heerlijke Surinaamse en buitenlandse vegetarische gerechten. Ook Wellness organisaties zullen informatie verschaffen over gezond leven.

OOK INTERESSANT
Protestmanifestatie 24 maart in Paramaribo wordt een grote flop, vermoedt criticus

Dit Festival vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 november, beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur op het terrein van Suriname Hospitality & Tourism Training Center (SHTTC) aan de Gravenberchstraat 2, tegenover Ismay van Wilgen Sporthal.

Op zondag 12 november wordt om 12.00 uur tevens de boekpresentatie gehouden van “The Sweetness of diabetic cooking and more” geschreven door Joy Hinds. De recepten zijn vegetarisch waarbij volledig rekening wordt gehouden met diabetisch patiёnten.(GFC)