Veganist worden is volstrekt onnodig, zeggen wetenschappers

GFC NIEUWS- Terwijl veganisme vroeger wereldwijd onbekend was, is het plantaardig dieet door honderduizenden Britten de afgelopen jaren geadopteerd.

Pro- veganistische documentaires hebben gemaakt dat vele personen dierlijke producten hebben vervangen, maar nu waarschuwen deskundigen dat dit ‘volstrekt onnodig’ is.

Tijdens een paneldiscussie deze week in Londen hebben diverse deskundigen de voordelen van het consumeren van vlees benadrukt en verdedigd.

Als eenieder veganistisch werd, zou het overigens heel nadelig zijn voor de biodiversiteit, werd aangehaald.

Vlees is volgens de deskundigen een belangrijke bron voor proteïnen, energie, zeer biologisch beschikbare micronutriënten, zelf kleine hoeveelheden van dierlijk-gebaseerde voeding zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, zoals hun cognitieve en psychologische ontwikkeling.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….