fbpx

Veel Surinamers snappen het nog niet: je buren vergiftigen is een criminele daad

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een man die woont in het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo vertelt dat het nog steeds niet is doorgedrongen tot een heleboel Surinamers dat het moedwillig vergiftigen van je buren een criminele handeling is.

Aan GFC Nieuws legt hij uit dat twee van zijn buurmensen zich haast dagelijks schuldig maken aan het doodziek maken van hun wijkgenoten.

“Deze criminelen steken al hun vuil, waaronder plastic en zelfs rubberen banden in vuur en houden totaal geen rekening met de extreem giftige stoffen die telkens tot in mijn huis komen”.

“Ik en mijn kleine kinderen worden gewoonweg vergiftigd met de meest kankerverwekkende moleculen die er bestaan. Deze asociale debielen snappen het nog steeds niet en zouden wat mij betreft jarenlang de bak in moeten worden gesmeten”.

BEKIJK OOK
Yoga als regelmatige lichaamsbeweging blijkt cardiovasculaire gezondheid en welzijn te verbeteren

“Dit is simpelweg een subtiele variant van het langzaam maar zeker moorden van meerdere onschuldigen”, aldus de ernstig gedupeerde.

VUIL VERBRANDEN WERKT ERNSTIGE ZIEKTEN IN DE HAND

Meerdere wetenschappelijke onderzoekingen hebben onomstotelijk aangetoond dat het verbranden van huisafval, tuinafval, hout, banden, plastiek en dergelijken jaarlijks  verantwoordelijk is voor talrijke dodelijke kankersoorten.

Maar ook hartinfarcten, hersenbloedingen, herseninfarcten, hartfalen, neurologische klachten, miskramen, longklachten, geboorteafwijkingen, hormonale storingen, onvruchtbaarheid, impotentie, diabetes en nog veel meer menselijke ellende worden in verband gebracht met blootstelling aan de gifstoffen die vrijkomen.

Bij het verbranden komen er zeer giftige, kankerverwekkende en anders zeer ziekmakende chemicaliën zoals dioxines, maar ook fijnstof vrij die enorme gezondheidsschade kunnen aanrichten met uiteindelijk een vroegtijdige dood tot gevolg.