fbpx

Veel Surinamers met huidproblemen krijgen gratis advies van Duitse huidexperts

Veel Surinamers die last ondervinden van huidproblemen zoals ontsierende pigmentvlekken, acne, rimpels en wratten maken gretig gebruik van de gratis adviezen van zeer ervaren Duitse huidexperts. Middels het invullen van een GRATIS online formulier worden nu ook onze landgenoten in staat gesteld gebruik te maken van de enorme expertise van deze huiddeskundigen.

Het uniek project is geïnitieerd door Constantin,  de nazatenorganisatie van DE grondlegger van de Amerikaanse – en Duitse homeopathie.

Een Europees gediplomeerde schoonheidsspecialiste van Constantin zegt aan GFC Nieuws dat een ieder met ontsierende huidproblemen die advies wenst, daar kosteloos gebruik van kan maken.

Het voordeel is dat er door de Duitse huidexperts een persoonsgericht advies wordt samengesteld waarmee op de meest natuurlijke en effectieve wijze huidklachten gereduceerd zouden kunnen worden.

Volgens informatie hebben intussen al vele honderden mensen gratis advies gekregen op welke wijze hun klachten met natuurlijke methodieken  opgelost  of verminderd kunnen worden.

OOK INTERESSANT
Actiepunten Platform Rijstsector in uitvoering

“De Duitse huidexperts hebben mij goed geholpen. Ik heb hun gratis adviezen goed opgevolgd en de resultaten zijn wel zichtbaar. Ik had al sinds mijn jeugd last van lelijke vlekken in mijn gezicht. Ik merk dat deze nu langzaam maar zeker minder worden. Ook mijn man en kinderen zeggen dat, dus ik ben erg tevreden met het resultaat”, zegt een cliënt die sinds september  dit jaar adviesbegeleiding krijgt.

Personen met ontsierende huidvlekken, acne, wratten en rimpels kunnen op de onderstaande link klikken voor het invullen van een formulier of bellen naar de nummers 454682 / 8914140. KLIK HIER>>>>>>>> https://constantinfoundation.org/producten/