fbpx

Impotente Surinaamse mannen hoeven zich niet te schamen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Surinaamse mannen hoeven zich helemaal niet te schamen wanneer zij problemen hebben met het krijgen van een goede erectie (in de volksmond impotentie) of als er sprake is van minder libido (seksdrift) of het minder plezier beleven aan seks.  Deze grote groep zou zonder schaamte over hun klachten moeten kunnen praten.

Het blijkt dat er in ons land nog steeds een enorm taboe rust op het onderwerp. Voor mannen die, zoals het in de volksmond wordt omschreven,  impotent of minder potent zijn, of minder zin/plezier hebben in seks (libido) wordt het daardoor nog moeilijker gemaakt om een oplossing te vinden voor hun probleem. “Ze durven niet erover te praten en houden het geheim want er is helaas onnodig sprake van schaamte”,  zegt de Europese top verjongingsexpert Clark vanuit Spanje aan de GFC gezondheidsredactie.

Clark zijn praktijk is in Spanje maar krijgt via Whatsapp dagelijks honderden verzoeken van mannen {van Surinaamse mannen tientallen} met matige tot zeer ernstige erectieklachten en/of een verminderd libido of geen of weinig plezier meer beleven tijdens seks. “Ik kan concluderen dat er net als in de rest van de wereld, ook veel mannen in Suriname zijn met erectieklachten die op een natuurlijke wijze een betere potentie en libido willen bewerkstelligen”.

“De erectieproblemen en verminderde seksdrift die mannen ondervinden, komen dus niet alleen in Suriname vaak voor. Veel mannen met erectie disfunctie die wonen in Europa, de VS en andere werelddelen komen bij mij voor hulp. Het gaat beslist niet altijd om ouderen. Soms om mannen die nog niet eens 30 jaar oud zijn. In Europa en de VS zijn er naar schatting meer dan 70 miljoen mannen die problemen hebben met het krijgen van een goede erectie. Het is een wijdverbreid probleem dat steeds meer mannen, ook in jullie land treft”, legt de Europese topexpert uit.

“In de overgrote meerderheid van de gevallen is het mogelijk om met natuurmiddelen zoals Grannur en andere lifestyle aanpassingen de klachten van jong en oud op een natuurlijke en duurzame wijze op te lossen. Wij behalen steeds mooie resultaten die zorgen voor een veel betere levenskwaliteit van deze mannen”.

Het is volgens de top natuurspecialist helemaal niet waar dat oudere mannen niet meer goed in bed kunnen presteren en geen plezier kunnen beleven. Ik heb veel hoogbejaarde mannen, sommigen ouder dan 85 jaar, die weer kunnen presteren en weer plezier hebben aan seks, net als een 30- of 40- jarige. Zodra wij de doorbloeding en hormoonhuishouding op een natuurlijke wijze hebben geoptimaliseerd, komen de seksuele gevoelens en het prestatievermogen weer goed op gang”, legt de topexpert uit.

WENST U OOK GRATIS ADVIES VAN TOPEXPERT CLARKE?

Vanuit zijn secretariaat in Spanje, voorziet hij personen uit de hele wereld -ook personen uit Suriname worden geholpen- die last ondervinden van lichamelijke en cosmetische problemen van de juiste persoonsgerichte adviezen. Daarbij gaat het altijd om toepassing van de meest natuurlijke en effectieve methoden.

Het doel van het ervaren team van Clark is om wereldwijd, de meest natuurlijke en beste aanpak van cosmetische en lichamelijke klachten en ongemakken te stimuleren. Daarbij staat het bevorderen van een mooi, gezond lichaam en een gezondere leefstijl centraal.

Op het gebied van het bestrijden van huidvlekken, pijnklachten, kaalheid, haaruitval, acne, andere huidproblemen, impotentie en andere kwalen geeft zijn deskundig team wereldwijd met groot succes adviezen.

Aan het team van de topexpert Clarke in Spanje kan advies worden gevraagd via het Whatsapp nummer +34631289309. Dat kan in verschillende talen: het Nederlands, Engels, Spaans, Portugees en Frans.

Overige berichten