fbpx

Veel onschuldige doden in Suriname door coronavirus? Wij hebben veel zelf in de hand

INGEZONDEN- Gaan er de komende periode veel onschuldige mensen in Suriname vroegtijdig overlijden door het coronavirus? Ook jongere mensen die eigenlijk nog een heel leven voor zich hebben?Zie informatie van de overheid via deze link>> https://www.gfcnieuws.com/onverantwoord-gedrag-samenleving-kan-zorgen-voor-25-000-besmettingen-en-700-doden/

Ik hoop niet dat deze vreselijke woorden gaan uitkomen. Ik vraag God om Suriname te sparen want elke dode is er een te veel. Jong of oud! Het zou verschrikkelijk zijn en ons allen erg veel verdriet doen!

Maar helaas zou het toch bewaarheid kunnen worden indien er toch nog personen zijn die er een grap van lijken te maken. Deze onwetenden die zich nergens aan storen en zich niet aan de corona-richtlijnen wensen te houden.

God heeft de meeste mensen het vermogen gegeven om het gezond verstand te gebruiken. Hij geeft ons de mogelijkheid om eigen keuzes te maken. Wij kunnen met z’n allen nu de juiste keuze maken door alle door de overheid gegeven richtlijnen goed op te volgen.

BEKIJK OOK  Onderzoek naar binnenbrand pand Paramaribo-Noord, vrouw door brandweer gered

Hiermee kunnen wij een enorme ramp in ons land mogelijk voorkomen. Wij hebben veel zelf in de hand. Spreek ook uw familie, vrienden en kennissen aan die laconiek omgaan met de regels. Help mee, praat erover als u ziet dat het fout gaat.

Je hoeft alleen maar te kijken wat er in ander landen gebeurt. Hoe snel het helemaal verkeerd kan gaan. Laat het niet zover komen in Suriname. Wij hebben al genoeg problemen. Dit kunnen wij echt niet erbij hebben!

Minstens 2 meter afstand houden van elkaar, de handen zeer vaak wassen of desinfecteren met alcohol, drukke plekken helemaal vermijden, niezen en hoesten in een papieren zakdoek of indien dat niet mogelijk is aan de binnenkant van de elleboog, zijn de belangrijkste regels.

Drs. J. Kerto

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.