fbpx
Veel ergernis vanwege koppig gedrag landgenoten

GFC NIEUWS– Steeds meer personen in Suriname uiten hun misnoegen over het volgens hen, erg koppig gedrag van landgenoten als het gaat om het naleven van de coronavoorschriften.

Ondanks de overheid adviseert om drukke plekken te vermijden en afstand van elkaar te bewaren voor de eigen veiligheid en die van anderen, hebben velen daar kennelijk lak aan.

Vrijdagavond evenals op zaterdag was er weer sprake van een significante drukte in bepaalde supermarkten. Hele families die op hun gemak met z’n allen gaan shoppen en totaal geen afstand van anderen weten te houden.

Op Facebook schrijft Rea Amor  het volgende: Surinamers zijn vreselijk koppig, echt waar ze willen eerst doden zien, ze beseffen het niet?

Cher Denn schrijft: Combe markt is nu propvol.

 

Oesha Doorga: Koppige mensen voelen nog niet.

Wanneer het zo ver is, dan pas gaan hun beseffen .
Is ook overheid schuld.
Waarom niet hard aanpakken.

Mohamed Faroek Juthan schrijft: Misschien komt het besef als er een paar doden vallen.

 

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…