fbpx

Veel dikke mensen in Suriname gaan voor betaalbare behandeling om buikvet te verwijderen

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel personen in Suriname met een te dikke buik of overtollig vet op andere lichaamsdelen maken gebruik van een betaalbare behandeling die stimuleert om het overtollig lichaamsvet te verwijderen.

PHOTO 2021 09 09 14 16 50 | GFC Nieuws

De afslankbehandeling die is ontwikkeld door Duitse homeopaten in samenwerking met de Europese afslankspecialist en verjongingsexpert Jonathan Clarke, wordt in Suriname alleen toegepast bij Constantin in het noorden van Paramaribo.

Vooral personen met een dikke buik merken na verloop van tijd dat hun omvang zichtbaar en voelbaar afneemt. Hun buik wordt platter, het vetpercentage neemt af en de kleren worden te groot.

De afslankbehandeling van Constantin die meestal een uur duurt is erop gericht om een deel van het witte vetweefsel om te zetten in het veel gunstigere bruine of beige vetweefsel.

De wetenschap weet al geruime tijd dat het witte vetweefsel gedeeltelijk kan worden omgezet in het veel gunstigere bruine of beige vetweefsel.

Een onderzoeksteam van de Harvard Medical School onder leiding van Bruce Spiegelman, Ph.D, heeft jarenlang onderzoek gedaan en aangetoond dat veel dikke mensen dikwijls moeite hebben om het witte vetweefsel om te zetten in het bruine of beige.

BEKIJK OOK
Hoge bloeddruk kan veroudering van botten versnellen

Het gunstigere bruine vetweefsel dient voor het snel verbranden van lichaamsvet. Bruin vetweefsel zorgt voor het sneller en meer verbranden van calorieën terwijl wit vetweefsel in het lichaam wordt opgeslagen als een soort voorraad, het dik worden.

Klik op deze LINK voor meer details over deze bijzondere afslankmethode.

Een afslankspecialist van Constantin vertelt aan GFC Nieuws dat de tarieven voor de afslankbehandelingen zeer laag zijn gehouden zodat die voor een ieder toegankelijk zijn.

Klik op deze LINK voor meer details over de afslankbehandelingen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride