fbpx
Vechtpartij bij appartement nadat vrouw haar echtgenoot met buitenvrouw betrapte

GFC NIEUWS- Een vechtpartij brak woensdag uit in een appartement aan de Oude Charlesburgweg nadat een vrouw haar echtgenoot in de kamer van het appartement waar ze woonden, betrapte met zijn buitenvrouw.

De vrouw zou haar echtgenoot en de buitenvrouw hebben geslagen, waarna er een vechtpartij uitbrak. Niemand raakte zwaargewond.

De politie bracht alle drie personen voor verhoor over naar het politiebureau. Daarna werden ze heengezonden.

De buitenvrouw zou daarna aangifte hebben gedaan van diefstal, omdat ze naar verluidt een geldbedrag in het appartement zou zijn kwijtgeraakt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.