fbpx

Varsha Ramratan krijgt erkenning bij Hall of Fame van Worldwide Pageants

GFC NIEUWS- Varsha Ramratan was kandidaat bij de verkiezingen van 2020.
Ze was voorgedragen door de VHP als DNA kandidaat no.12. Ze was de jongste vrouwelijke kandidaat in het district Paramaribo en kreeg 1016 stemmen. Ze is niet gekozen als DNA-kandidaat maar door haar inspanningen tijdens haar politieke campagne en op het gebied van culturele activiteiten, heeft ze erkenning gekregen bij de Hall of Fame van Worldwide Pageants. Die erkenning kreeg ze ook vanwege het winnen van de kroon in 2011 als Miss India. In 2015 was ze in de top 5 van de Miss India Worldwide Pageants.
Volgens de jonge politica is cultuur heel belangrijk en vindt dat er een duidelijker beleid moet komen om meer mogelijkheden te scheppen zodat de bromtjie djarie die wij beamen, gepresenteerd wordt op internationaal vlak. Een uitdieping van de cultuurvisie is hard nodig om Suriname internationaal te waarmerken vanwege zijn unieke diversiteit.
Onze culturele diversiteit wordt aangeprezen als kenmerk van Suriname en de Surinaamse nationale identiteit. In het kader hiervan heeft ze getracht haar volledige inspanning te geven om Suriname op een waardevolle manier uit te dragen op internationaal vlak.
Ramratan spreekt haar erkentelijkheid uit naar Miss India Suriname, Miss India Worldwide en de Surinaamse samenleving voor de volledige ondersteuning in haar politieke carrière en het uitdragen van de cultuur. Het doel is Suriname op de wereldkaart te plaatsen en dat doel is vandaag deels bereikt door deze erkenning.
Het Surinaams belang zal ze blijven dienen en ze kijkt uit naar de mogelijkheden om investeerders aan te trekken, zegt de politica.
Tenslotte hoopt ze op deze manier meer jonge vrouwen te stimuleren om hun kansen te benutten en samen met haar te streven Suriname weder op te bouwen.

BEKIJK OOK
Ministerie Volksgezondheid stelt onderzoek in naar omstandigheden bij overlijden kind op Spoedeisende Hulp AZP