fbpx
Varossieau huldigt aannemers en dealers

Alles draaide gisteravond om knowhow, vakbekwaamheid en omzetcijfers, tijdens de jaarlijkse premieavond van Varossieau Suriname, de grootste verffabriek van Suriname. Tientallen dealers en aannemers genoten in Restaurant Khazana van een feestelijke award-uitreiking en een smakelijke maaltijd.

Varossieau waardeert naast verkoopcijfers ook het veilige en deskundige gebruik van zijn verfproducten, coatings en andere materialen. Het bedrijf beoordeelt verder de manier waarop dealers en aannemers materiaal van Varossieau presenteren. De productkennis van dealers en aannemers wordt gemeten via een speciale vragenlijst. Deelname aan trainingen en informatiebijeenkomsten telt eveneens mee voor de eindscore.

Via een uitgekiend puntensysteem is bepaald wie de Aannemer en Dealer van het Jaar 2016 zijn geworden. De aannemer van het jaar 2016, Schildersbedrijf Firoskhan Rahmoe, prolongeerde zijn titel van vorig jaar. In 2013 eindigde dit bedrijf ook al als eerste in de categorie Aannemers van 2012.

Dealer van het jaar werd Sheng Da Bouwmaterialen. Over 2016 zette Varossieau in totaal twintig dealers en zeven aannemers in het zonnetje. Daarnaast ontvingen drie dealers en drie aannemers een speciale motivatie- en stimulans-award.

Senior Commercial Manager Nuria Phang bedankte de bedrijven voor hun inzet, productkennis en presentatie in deze periode van inflatie en devaluatie. Zij benadrukte dat Varossieau blijft vernieuwen en verbeteren. Het bedrijf levert advies en training op maat en verleent service voor, tijdens en na projecten.

Vorig jaar zijn 150 vakmensen getraind in het gebruik van verf- en coatingsystemen. Met de inzet van innovatieve verftechnologie levert Varossieau nog steeds het grootste aantal kleuren van Suriname.

Later dit jaar volgt de introductie van handscanners voor de bepaling van de juiste kleur. Ook zal het bedrijf een computerprogramma lanceren waarmee foto’s van ruimtes en gebouwen kunnen worden ingekleurd. Zo kunnen klanten vooraf zien hoe hun object eruit zal zien in uiteenlopende kleuren.

Varossieau Suriname heeft 56 medewerkers en levert naast de bekende Historexproducten ook Protective & Marine Coatings (PMC) van het merk Sigma, houtcoatings van het merk Rambo, professionele schildersgereedschappen van het merk ProGold en autolakken en -benodigheden van de merken PPG/Deltron, Mirka en Finixa.

De onderneming is onderdeel van PPG Industries, wereldwijd de grootste producent en leverancier van verf, coatings en aanverwante producten. In 2016 werd PPG Industries door het gerenommeerde businessmagazine Fortune uitgeroepen tot World’s Most Admired Company in de categorie Chemicaliën. Dat gebeurde op basis van een survey onder circa 4000 leidinggevenden van 650 toonaangevende bedrijven in dertig landen.

Bijschrift foto: Rechts op de foto Varossieau Sr. Commercial Manager Nuria Phang.Aannemer Firoskhan Rahmoe (r) won voor de derde keer de award voor Aannemer van het Jaar. Ondernemer Cheng Qui LIn van Sheng Da (l) Bouwmaterialen nam de award voor beste Dealer van het jaar in ontvangst.

(GFC)

Meer nieuws

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…

Bedreiger president Santokhi opgesloten

GFC NIEUWS- Vandaag, zondag, is de 38-jarige Firen Ajaykumar G. door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden voor onder andere bedreiging met een…

11 positief uit 296 Covid-testen

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe personen dat het voorbije etmaal positief is getest op Covid-19 is 11. In totaal zijn 296 testen uitgevoerd. Dikke mensen…

Komediant Jerrel Vierklau heengegaan

GFC NIEUWS- Toneelacteur en komediant Jerrel Vierklau is niet meer. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…