Vanessa George: meeste notoire vrouwelijke pedofiel in Groot-Brittannië binnenkort vrij

De meest notoire vrouwelijke pedofiel in Groot-Brittannië, Vanessa George, wordt binnenkort vrijgelaten.

‘Pedo mom’, zoals ze zichzelf noemt, gebruikte haar telefoon om zich te filmen terwijl ze peuters seksueel misbruikte. Daarna deelde ze de foto’s met haar gestoorde minnaar.

De gehuwde vrouw kreeg een minimale celstraf van 7 jaar in 2009 na de gevallen van seksueel misbruik bij de oppas waar ze werkte. Aangenomen wordt dat ze ruim 64 kinderen heeft misbruikt, tussen 2- 5 jaar.

De commissie die zich bezighoudt met de voorwaardelijke vrijlating van gevangenen, vindt dat de 48-jarige vrouw geen gevaar meer vormt voor haar omgeving en wordt ze nog in juli vrijgelaten.

De twee dochters van George hebben publiekelijk kenbaar gemaakt dat zij niet meer hun moeder is. Ook haar man Andrew, die zegt dat de familie niet op de hoogte was van het dubbel leven van de vrouw, heeft zich tegen haar gekeerd.

Protestacties vanwege het besluit van de commissie om de vrouw eerder vrij te laten, werden in mei geleid door Andrew, haar ex-man. Hij vindt dat de vrouw een meester is in het manipuleren en gelooft dat op grond daarvan de commissie het besluit heeft genomen dat ze eerder in vrijheid gesteld mag worden.

Andrew (51) zegt: “Ik ben een gebroken man en zal voor de rest van mijn leven met de pijn die ze heeft veroorzaakt.”

Behalve met haar minnaar had de vrouw de foto’s ook gedeeld met een pedofiele bende. “I’m a paedo wh*** mum,” stond bij de foto’s vermeld.

Overige berichten