fbpx
Vandaag repatriatievlucht uit Nederland

GFC NIEUWS- Vanuit Nederland wordt vandaag, dinsdag 16 juni, wederom een repatriatievlucht uitgevoerd naar Suriname.

Deze vlucht wordt uitgevoerd door de SLM, zei de onderdirecteur van het Directoraat Nationale Veiligheid, majoor Gwendoline Babel, tijdens het COVID-19 persmoment van maandag 15 juni 2020.

Deze repatrianten zullen na aankomst voor 14 dagen in quarantaine geplaatst worden. De quarantaineplekken voor de repatrianten die met deze vlucht naar Suriname komen, zijn reeds in orde gemaakt door het NCCR.

De gestrande passagiers in andere landen wordt gevraagd nog geduld te betrachten. De commissie belast met repatriatie binnen het Covid-19 Managementteam buigt zich hierover. “Binnenkort zal u horen wanneer ook u naar huis kunt komen.”

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.