“Vandaag laatste dag Facebook-AVD”

GFC NIEUWS- Vanaf woensdagmiddag vermaakt een groep van zes tot zeven man op Facebook het ‘publiek’ met de Avond Vierdaagse (AVD).
Weliswaar gaat het hier niet om de traditionele en jaarlijks terugkerende AVD die door geselecteerde straten van Paramaribo wordt gelopen, maar een aangepaste versie van deze populaire activiteit.
Vanwege coronagevallen ook in Suriname moest het BVSS-bestuur de AVD deze uitstellen. De AVD zou op 15 april van start gaan.
Groep nummer 17 “Blijf Thuis” heeft gemeend om deze vier dagen te gebruiken om op hun manier invulling te geven aan de AVD en zo ook voorlichting te verschaffen over Covid-19.
Het thema is daarom ook coronavirus en wordt op feestelijke wijze gelopen en gedanst in een afgelegen buurt in Paramaribo op liederen die gaan over Covid-19.
Elke avond wordt de wandelroute van #17 Blijf Thuis gepost door de bekende toneelspeelster en initiatiefneemster van de Facebook AVD, Danielle Dorder.
Dat de gemeenschap geniet van de korte beelden is duidelijk te merken aan de reacties. De beelden worden ook massaal gedeeld.

Overige berichten